TRATAMENTE LASER

Terapii noninvazive cu lumină inteligentă
Tehnologie Americană Inovativă, Cutera folosește lumina “inteligentă” a laserului pentru îmbunătățirea aspectului tegumentului în deplină siguranță.
Tratamentele non-invazive sunt sigure și eficace pentru orice pacient, indiferent de vârstă sau sex. Vă așteptăm la consultație pentru a stabili ce tratament vi se potrivește.
Laserul NdYAG Cutera (CoolGlide) permite obținerea de rezultate spectaculoase pe orice tip de piele, chiar și cea bronzata sau închisă la culoare: epilare laser, rejuvenare și dilatații venoase, hemangioame

Laserul Genesis – ideal pentru tratamentul ridurilor fine, porilor mariti, texturii aspre, cicatricilor si eritemului.
Terapia cu Laser Genesis este o tehnologie inovatoare, unica în lume, aplicata barbatilor si femeilor pentru o piele sanatoasa si frumoasa. Este o procedura medicala dermatoestetica noninvaziva ce poate fi recomandata la orice vârsta, pentru mentinerea tonicitatii, stralucirii si tineretii pielii noastre.
De asemenea trateaza rosaceea.

Sistemul IPL (LimeLight,AcuTip) are sistem de răcire integrat și inlătura leziunile pigmentare (petele maronii și hemangioamele) fără disconfort și riscuri.

Laserul YSGG pentru peeling (skin resurfacing Pearl) tratează textura, ridurile și cicatricile atrofice în doar o ședință.
Liftingul non-chirurgical se realizeaza cu Titan caretratează cu infrarosu laxitatea tegumentară a feței, gâtului, abdomenului sau cea de pe brațe, stimulând activitatea colagenului din derm pe termen lung.
Sistemul de răcire eficient și monitorizarea fiecărui puls în “real time” asigură obținerea celor mai bune rezultate și confortul pacientului în deplină siguranță.
Multiplele tehnologii integrate, care acționează sinergic, permit o gamă largă de tratamente estetice cu rezultate excepționale în doar 3-4 ședințe. Pachetele de tratamente de rejuvenare adaptate imperfecțiunilor pielii dumneavoastră sunt recomandate și efectuate de dna Dr Raducan in urma unei consultatii in care se stabileste planul de tratament.

Preturi tratamente