TRATAMENTE ESTETICE

Hidrodermabraziune – Water Jet Peeling

Hidrodermabraziunea este tratamentul inovator pentru curatarea si hidratarea tenului, folosind un compresor de aer sub presiune negativa care genereaza o aspiratie in vid si o piesa de mana pentru dermabraziunea cu apa.

Dispozitivul de hidrodermabraziune – Water Jet Peeling actioneaza la nivelul epidermului cu un jet de apa pura prin duza de mare viteza, cuplat cu suprafata delicata de frecare rotativa (efect de vortex),  astfel incat celulele epidermice metamorfice imbatranite se desprind de la suprafata pielii, fiind indepartate, iar pielea devine delicata, moale, elastica și stralucitoare.

Piesa de mana prin contact cu tenul determina o putere de suctiune si in acelasi timp infuzeaza lichidul de tratament (apa pura, ser fiziologic, substante medicale: vitamine, agenti de hidratare, de depigmentare), care curata in profunzime tenul si il hidrateaza. Tratamentul Hidrodermabraziune este non-invaziv, eficient si sigur, putand fi realizat in orice sezon.

Oxigen Jet

Dispozitivul de Oxigen Jet implica extragerea oxigenului din aer, purificarea si comprimarea acestuia printr-un filtru molecular. Oxigenul astfel purificat este infuzat la nivelul pielii cu o presiune mare, pentru a determina oxigenarea tesuturilor, a reduce stresul oxidativ cauzat de poluare, si a imbunatatii textura pielii, care devine neteda, hidratata si tratata conform necesitatilor, prin infuzarea substantelor medicale. Treptat, ridurile sunt ameliorate, netezite. Tratamentul Oxy Jet adopta o metoda non-invaziva, eficienta si sigura pentru a asigura tenului oxigenarea si hidratarea optima.

Bio-lifting

Dispozitivul de Bio-lifting creste permeabilitatea celulelor si ajuta tegumentul sa absoarba eficient apa si nutrientii. Astfel, sinteza de colagen este intensificata, ceea ce in timp determina reducerea aspectului ridurilor, iar pielea devine eleastica si stralucitoare.

Ultrasunete

Tratamentul cu ultrasunete se bazeaza pe frecventa ultrasonica de 100-300 milioane de ori/secunda la nivelul pielii. Absorbtia undelor ultrasonice se face la caldura, iar temperatura locala la nivel cutanat creste usor (0,5-1.0 C), ceea ce are ca efect stimularea circulatiei capilare si a fluxului limfatic. Astfel, creste permeabilitatea pielii si transportul nutrientilor este facilitat, pentru a stimula metabolismul si a conferi tenului un aspect neted si sanatos.

Radiofrecventa Multipolara (RF)

Dispozitivul de radiofrecventa livreaza energie termala BIO prin transformarea energiei termice (50-65C) in energie de inalta frecventa. RF imbunatateste functia celulara, stimuleaza circulatia sanguina, reduce stratul de celule adipoase si stimuleaza producerea de colagen nou, dar si refacerea colagenului din piele, printr-o metoda inovativa si non-invaziva.

Criolipoliza faciala – Cold Hammer

Criolipoliza reprezinta metoda de tratament non-invaziv care foloseste temperaturi scazute pentru a calma pielea dupa un tratament facial si pentru slabire localizata faciala, tonifiere si reintinerire.

Cold Hammer determina micșorarea porilor dilatati, stimuleaza sinteza colagenului si imbunatateste aspectul pungilor de sub ochi.