TRATAMENT DERMAPEN CU MICROACE

DermapenTehnologia Dermapen pentru Tratamentul Avansat cu Microace Vertical Oscilante folosește ace multiple care penetrează pielea prin acțiunea unei vibrații automate. Prin mișcarea dispozitivului pe suprafața pielii sunt create numeroase microcanalicule deosebit de fine în piele, astfel fiind stimulată producerea de neocolagen.

Tratamentul Dermapen este o procedură medicală minim invazivă, sigură și eficientă, cu impact minim asupra epidermului, ceea ce reduce disconfortul pe durata tratamentului. Dispozitivul Dermapen utilizează ace de unică folosință, deosebit de fine, care permit tratarea unor zone delicate, precum buzele și pielea din jurul buzelor, și nasul. Tratamentul Dermapen este o metodă ultramodernă și avansată, ce permite adaptarea adâncimii la care penetrează acele pentru a realiza în siguranță tratamente personalizate, putând aborda toate zonele feței  într-o singură ședință.

Ingredientele active din produsele dermatocosmetice aplicate ulterior sunt absorbite prin canalele nou formate și ajung în derm până în stratul bazal, asigurând pielii hidratarea și nutrienții necesari pentru o regenerare optimă. Tratamentul Avansat cu Microace stimulează refacerea matricei de colagen și determină vindecarea fără cicatrice, similar tratamentului cu laser fracțional, însă cu timp de recuperare mai mic și fără efectele secundare tratamentelor laser.

Indicațiile tratamentului Dermapen

  • Fotoîmbătrânire (riduri fine și medii, piele lipsită de tonicitate)
  • Ridurile de expresie din jurul buzelor (ridurile fumătorilor)
  • Cicatrice (post-acnee, post-varicelă, chirurgicale)
  • Pori dilatați
  • Vergeturi
  • Alopecie

Pregătirea pre-tratament Dermapen

Consultația dermato-estetică inițială este indispensabilă în evaluarea globală a pacientului, identificarea cerințelor și nevoilor acestuia, și stabilirea unui plan terapeutic individualizat, care poate implica combinarea unor proceduri estetice, cu scopul maximizării rezultatelor.

Pregătirea tenului pentru tratamentul Dermapen implică utilizarea unor produse dermatocosmetice indicate de medicul dermatolog, fotoprotecție și după caz, profilaxia anti-herpetică.

Etapele tratamentului Dermapen

Pentru penetrarea pielii cu dispozitivul Dermapen la adâncime minimă nu este necesară anestezie locală, tratamentul fiind nedureros. Durerea resimțită de pacienți variază însă în funcție de pragul individual. Pentru tratamentul Dermapen la adâncime mai mare de 0,5 mm se va aplica o cremă anestezică anterior tratamentului pentru a reduce disconfortul.

Îngrijirea post-tratament Dermapen

Imediat după finalizarea ședinței de tratament Dermapen  pielea va fi eritematoasă (roșietică) 12-48 ore, însă majoritatea pacienților își pot relua activitatea în aceeași zi. Pentru cele mai bune rezultate este important ca pielea să fie hidratată și protejată de soare.

Avantajele tratamentului Dermapen

Unul dintre avantajele majore ale tratamentului Dermapen este că permite combinarea terapiei prin microace cu mezoterapia sau cu PRP, facilitând pătrunderea unor cocktail-uri de substanțe nutritive în zona țintită sau stimularea regenerării tisulare cu plasmă proprie activă.

Sunt necesare mai multe ședințe de tratament Dermapen?

Da, numărul sesiunilor de tratament Dermapen variază în funcție de indicațiile terapeutice și ar putea fi schematizate astfel (Recomandări generale):

Rejuvenare                       4 – 6 ședințe la interval de 4 săptămâni

Cicatrice post-acneice    6  ședințe la interval de 6 săptămâni

Vergeturi                           4 – 8 ședințe la interval de 4 – 6 săptămâni

Când se văd rezultatele?

De obicei rezultatele sunt vizibile de la primul tratament, dar pentru a obține rezultate optime și de durată se recomandă efectuarea unui număr de ședințe recomandate de medic. Chiar și după finalizarea sesiunilor de tratament Dermapen pielea va continua procesul de regenerare timp de 6 – 12 luni și își va ameliora aspectul și textura, dacă se va respecta schema de îngrijire post-tratament recomandată de medicul dermatolog.

www.dermapenworld.com