DR. RĂDUCAN LILIANA

Psihiatrie-Dr R Liliana„Când sufletul și mintea cer ajutor, mergi la un specialist! Viața este frumoasă, învață să te bucuri de ea!”

Dr. Răducan Liliana este medic primar psihiatru, a absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara, a lucrat în cadrul Spitalului Clinic Județean Timisoara și a fost medic șef al Centrului de Sănătate Mintală Constanța.  În programul de pregătire medicală continuă, dna dr. Răducan a absolvit cursul de psihoterapie cognitiv comportamentală, susținut de Asociațiea din Austria de Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală, și participă la congresele internaționale și naționale  de specialitate.  De-a lungul anilor, dna dr. a dovedit o înțelegere profundă și o viziune practică asupra problemelor cu care oamenii se confruntă în societatea actuală, în plan profesional și personal.

„Cu empatie și răbdare, ascult, înțeleg, analizez și evaluez problemele pacientului prin sesiuni de consiliere, și aleg un tratament personalizat și eficient pentru pacient. Deviza mea: și pacienții cu boli psihice pot duce o viață de calitate”  Dr. Răducan Liliana.

Abordarea dnei dr. Răducan în tratarea pacienților cu boli psihice constă într-o îmbinare de terapie medicamentoasă și consiliere, pentru a restabili echilibrul mental al pacienților și a aduce armonia în viața acestora, indiferent de problemele psihice cu care se confruntă.