CASCA LED PENTRU CRESTEREA PARULUI

cascaCasca cu lumină LED pentru prevenirea căderii părului introduce o metodă revoluționară de creștere, redensificare și regenerare a părului. Cu ajutorul unei tehnologii bazată pe lumină cu lungime de undă de uz medical celulele sunt regenerate, iar foliculii de păr sunt consolidați.

Energia luminoasă pătrunde în pielea scalpului unde își exercită efectele benefice de stimulare a microcirculației și îmbunătățire a metabolismului celular. Astfel, firele de păr sunt mai bine aprovizionate cu nutrienții necesari creșterii și dezvoltării, rezultatul fiind un păr mai sănătos, mai gros și mai dens.

Studiile clinice au arătat că această terapie complet non-invazivă îmbunătățește semnificativ creșterea părului în cazul pacienților cu alopecie androgenică, una dintre cele mai frecvente forme de alopecie.

Rezultatele vizibile apar după câteva luni de tratament, timp necesar creșterii și regenerării firelor de păr, utilizând casca cu LED timp de 20 minute, de câteva ori pe săptămână.

Casca cu lumină LED împotriva căderii părului este o metodă inovativă incorporată într-un dispozitiv cu design inedit, confortabilă pentru pacient, ce vine să completeze terapiile medicale existente, pentru a amplifica și consolida rezultatele.